Over ons

ECCO NOVA

Ecco Nova is een crowdfundingplatform, opgericht in 2016 in België, waar particulieren, in de vorm van een lening (crowdlending), kunnen investeren in projecten die bijdragen aan de ecologische transitie. De website heeft dus tot doel om enerzijds vennootschappen en/of ondernemers die gelden wensen te lenen om hun activiteit te financieren, en anderzijds personen die wensen te investeren middels rentedragende leningen, aan elkaar te koppelen.

 

Photo de Quentin Sizaire Quentin Sizaire Managing Partner

Burgerlijk ingenieur van opleiding met een master in management. Quentin heeft een tiental jaren meegewerkt aan de technische en economische ontwikkeling van tientallen zonne-, wind- en waterkrachtprojecten in België, Frankrijk en Luxemburg.

q.sizaire@ecconova.com

Photo de Pierre-Yves Pirlot Pierre-Yves Pirlot Managing Partner

Burgerlijk ingenieur van opleiding. Pierre-Yves is al bijna acht jaar actief op het gebied van energie. Pierre-Yves heeft zijn technische en financiële vaardigheden ontwikkeld op het gebied van de warmtekrachtkoppeling, zonnecellen, biomethaan en biomassa.

py.pirlot@ecconova.com

Photo de Jeremy Coxet Jeremy Coxet MARKETING MANAGER

Als directeur van een marketingbureau actief op de nieuwe media, begeleidt Jérémy sinds een tiental jaren internationale merken (Danone, SFR, Heineken, GrandOptical, ArcelorMittal, ...) bij hun digitale uitdagingen.

j.coxet@ecconova.com

Onze waarden

Onze waarden zijn duurzame ontwikkeling en goed economisch beheer.

Onze doelen

Ons doel is om de financiering van de energietransitie te vergemakkelijken via de deeleconomie.  Wij willen  Ecologie en Economie verzoenen met de financiering van groene projecten via leningen. Ons doel is om onze klanten renderende investeringen te bieden en niet om giften te vragen voor economisch niet rendabele projecten.

NEEM CONTACT MET ONS OP!